Goed gereedschap is het halve werk, daar tekenen wij voor.
Het zijn echter onze gebruikers die Easy2Analyse tot resultaten laten leiden.

Easy2Analyse is een handige tool die zelf verbanden legt en waar snel grote hoeveelheden informatie kunnen worden verwerkt. Na de eerste scan kunnen de cijfers worden bewerkt door deze te sorteren en bestanden te koppelen.
Mart Baltessen, Directeur/Eigenaar Smart Transactions

Smart Transactions

“Wij zijn erg tevreden over de communicatie met jullie bedrijf en de snelle respons. Door de aanschaf kunnen wij nu gemakkelijk afscheid nemen van ons oude salarispakket en overgaan naar een nieuw pakket zonder dure aankopen te doen om de benodigde data te kunnen bewaren.'”

Pronvos

Ik ben zeer tevreden over de communicatie met jullie bedrijf en de snelle respons. Al jarenlang gebruik ik QDAC en tegenwoordig Easy2Analyse voor data analyse en grote bestanden. Deze week gaf ik input aan de XAS file. De salaris auditfile geeft de controller de mogelijkheid om businesspartner te zijn richting accountant voor wat betreft in Control zijn. Daarnaast een support aan lijn managers en afdeling HRM en mogelijk separaat salaris administratie. Vaak zijn salariskosten een groot aandeel in de verlies en winstrekening en een black box. Dankzij XAS en de software van Easy2Analyse kun je nu diverse doorsneden maken en kijken naar trends en export naar Excel voor eventuele aanvullende analyses. Een must have voor elke finance professional. Aan het gereedschap herken je de professional. Via de XAF en inzicht in gevoerde grootboek administratie en XAS voor de salaris administratie heb je de tools voor een perfecte P&C Cycle! Wat echt super is dat je diverse boekjaren en bedrijven (BV”s) in 1keer kunt inlezen en dan allerlei analyses kan maken. Kortom, Geweldig !!”
Arco Verolme MBA MFM EMLog MTL

VIMOA BV Interim management & management consultancy

Hieronder vindt u een greep uit onze gebruikers